Brand

Uw brandverzekering vergelijken vereist vakmanschap! Savemak Verzekeringen uit Lommel biedt ervaring en know how! Wij staan klaar voor een vrijblijvend advies.

 

 

uw brandverzekering op maat Savemak Verzekeringen

 

 

Vaak zien we dat er te licht over de brandverzekering heengegaan wordt.  Een brandverzekering inhoudelijk vergelijken en begrijpen vraagt aardig wat ervaring.  U als bedrijfsleider bent vaak gefocust op een zo laag mogelijke premie, maar met de laagste premie hebt u niet altijd de correcte waarborgen en verzekerde kapitalen.

 

Waarop letten we bij Savemak Verzekeringen?

 

Bij een schadegeval is de vergoeding afhankelijk van de manier waarop de brandpolis is opgesteld.  Wij hechten heel veel belang aan een degelijke brandpolis.  Het ontbreken van bepaalde clausules kan immers het voortbestaan van uw vennootschap in het gedrang brengen.

 

  • Wij zorgen ervoor dat de verzekerde kapitalen op punt staan zodat u geen risico loopt op onderverzekering
  • Vervolgens bespreken we de waarborgen die u nodig heeft.  We zorgen ervoor dat u duidelijk weet waarvoor u verzekerd bent, en wat zeker zo belangrijk is: we zorgen er ook voor dat u weet waarvoor u niet verzekerd bent.  Enkel op deze manier kan u een correcte inschatting maken van de risico’s en bekijken of u deze zelf wil of kan dragen, of dat u deze liever wil laten dragen door uw verzekeraar.
  • We bekijken welke clausules we in de polis moeten inlassen.  Het is uitermate belangrijk dat hier heel veel aandacht aan wordt geschonken.  Bepaalde clausules kunnen u bij een eventueel schadegeval enkele tienduizenden euro’s meer of minder opleveren.
  • We bespreken met u het door de verzekeraar opgelegde preventieplan. Dit kan gaan over de keuring van de elektrische installaties, het gebruik van de vuurvergunning, het plaatsen van branddeuren, …  Het gaat zowel om de wettelijk opgelegde maatregelen als de maatregelen die de verzekeraar opgelegd heeft.

 

Wij nemen rustig de tijd om bovenvermelde punten met u door te nemen zodat de brandverzekering op punt staat en u op beide oren kan slapen.  Contacteer ons voor een advies op maat.