Een vertrouwenspersoon zijn voor iedereen

We willen graag uw vertrouwenspersoon zijn voor alles wat verzekeringen en pensioenen betreft.
Hoe meer informatie u ons geeft over uw huidige situatie en uw toekomstdromen, des te beter kunnen wij u gidsen naar de juiste contracten.
Dat doen we altijd op dezelfde manier.

 

 

GENIET VAN UITSTEKENDE SERVICE
Stap 1: Analyse van uw dossier

Alles begint bij een grondige kennismaking. Tijdens ons eerste gesprek luisteren we vooral. We willen u graag goed leren kennen. Wat doet u vandaag? Hoe ziet uw gezin eruit? Wat plant u morgen te doen? Waar droomt u nog van? Op basis van die kennismaking, starten wij ons werk voor u.

Stap 2: Keuze van de geschikte waarborgen

We zijn niet getrouwd met een of andere verzekeringsmaatschappij. Integendeel: we gaan voortdurend op zoek naar de beste polissen bij de verschillende aanbieders. Die waarborgen vergelijken we met uw verhaal. Alleen de beste match stellen we aan u voor.

Stap 3: Permanente en persoonlijke opvolging

Kent u de belangrijkste fout die u kunt maken als verzekerde? Niet tijdig uw polissen aanpassen. Liefst elk jaar. Niet omdat uw vorige contract plots slecht is – wél omdat uw levenssituatie verandert. En bij nieuwe levensfases horen andere dekkingen. Savemak neemt proactief contact met u op om uw dossier grondig door te lichten.

Stap 4: Schade? Vertrouw op ons

We hopen dat het u nooit overkomt. Maar een schadegeval schuilt vaak in een klein hoekje. En het laatste wat u dan wilt, is een verzekeraar die u wijst op de kleine lettertjes. Daarom mag u bij een schadegeval voor honderd procent op ons vertrouwen. We strijden samen met u om een correct resultaat te bekomen. Nog beter: bij schade helpen we u om snel weer op weg te zijn. Ons netwerk van herstellers en vakmensen zorgt voor snelle reparatie.

Wilt u meer weten over onze aanpak van uw verzekeringen? Contacteer ons vrijblijvend!